Ann Geeroms

Wie ben ik?

Ik ben Ann Geeroms (°1974). Omdat ik graag met jonge mensen werk, koos ik als 18-jarige met volle overtuiging voor het onderwijs. In 1995 studeerde ik af als leerkracht Frans, geschiedenis en Duits. Intussen sta ik meer dan 20 jaar voor de klas.
Onder het motto ‘Plus est en vous’, begon ik mij meer en meer te verdiepen in het menselijk functioneren. Na mijn opleiding tot Integrale Coach (Open Mind), koos ik voor een integratieve opleiding tot psychotherapeut aan de Educatieve Academie in Berchem.
Doordat ik mij regelmatig bijschool, blijft de begeleiding die ik aanbied professioneel en wetenschappelijk onderbouwd.
Vanuit mijn eigen zoektocht kan ik alleen maar de woorden van Le Petit Prince beamen: ‘On ne voit bien qu’avec le coeur. L’essentiel est invisible pour les yeux.’
En dus begon ik aan de langste reis die een mens kan / moet maken: de reis van het hoofd naar het hart.

Opleidingen

  • Integrale coach (Open Mind)
  • Psychotherapeut in de Interactionele Vormgeving (4-jarige opleiding, Educatieve Academie)
  • Rouw en verlies (Educatieve Academie)

Kortere opleidingen

  • HSP (Open Mind)
  • Training Mindfulonderwijs

Educatieve Academie wordt erkend door de VIT (Vereniging voor Integraal Therapeuten).

Educatieve Academie is lid van EAP (European Association of Psychotherapists) en ABP/BVP (Belgische Vereniging voor Psychotherapie).

Educatieve Academie is full member van EAIP (European Association for Integrative Psychotherapy).